22/06/2024

Tech Guru

Trusted Source Technology

Samsung Galaxy Z Flip 4 met gratis Watch5 en meer

Samsung Galaxy Z Flip 4 met gratis Watch5 en meer

Zoek jij ook een goede Samsung Galaxy Z Flip 4 aanbieding? Wij zetten voor je op een rij waar je ook nu nog een gratis Galaxy Watch 5 bij het toestel krijgt – of de Buds 2 Pro oortelefoontjes. Of een van de andere voordelen die sommige shops bieden.

Samsung Galaxy Z Flip 4 aanbieding met gratis Watch of Buds Pro

Galaxy Z Flip 4 aanbieding: gratis Watch, Buds, of andere cadeau’s

Samsung’s klaptelefoon-anno-2022 is de Galaxy Z Flip 4. Het toestel heeft een van de snelste processoren op de markt, een prima accuduur, en belooft de ideal verkopende foldable ooit te worden. Toch is het design and style wederom de beste element van de Z Flip 4. Klap ‘m dicht en je stopt een van de compactste smartphones van dit minute in je broekzak.

Bovendien heeft de Galaxy Z Flip 4 nog een belangrijk voordeel, al merk je daar pas more than een paar jaar echt iets van. Het toestel krijgt dezelfde supportperiode als de Galaxy S22 serie. Vijf jaar – tot na de zomer van 2027 – brengt Samsung beveiligingsupdates uit voor het toestel. En je krijgt de komende jaren vier grote Android upgrades, inclusief nieuwe attributes en andere verbeteringen.

Meer weten? Lees dan meer above onze ervaringen achieved de Galaxy Z Flip 4!

Waar en welke acties?

Nu de eerste (pre-order) actie voor de Galaxy Z Flip 4 afgelopen is, lopen verschillende individuele aanbiedingen voor het toestel nog door. Maar: naar deze acties moet jezelf opzoek. Of beter gezegd: moet je hieronder kijken, want het zoeken doen wij voor je. Dit zijn de beste Galaxy Z Flip 4 aanbiedingen op dit instant, inclusief een aantal waarbij je de Galaxy Look at 5 cadeau krijgt – en flink wat added korting:

Meer bargains?

Uiteraard houden wij het bovenstaande overzicht met Galaxy Z Flip 4 aanbiedingen up-to-date. Lopen bargains af, of verschijnen nieuwe, goede bestelopties werken wij het overzicht natuurlijk bij. Bovendien kun je hier ook immediate beste populairste aanbiedingen i.c.m. een abonnement checken:

Top 3 Z Flip 4 specials i.c.m. abonnement

…of vergelijk alle deals voor de Galaxy Z Flip 4 fulfilled abonnement

Meer about de Galaxy Z Flip 4

De Galaxy Z Flip 4 de meest volwassen flip-telefoon-nieuwe-stijl in Samsung’s Flip-serie. Het grote 6,7 inch AMOLED scherm heeft een refresh charge van 120Hz, en doet niet onder voor dat van klassieke smartphones. Als je de Z Flip 4 dichtklapt is hij echter opeens heel erg compact, en previous in iedere broek- of jaszak. En dankzij het 1,9 inch coverdisplay aan de buitenkant blijf je toch op de hoogte van al je meldingen.

Qualcomm’s Snapdragon 8+ Gen 1 processor maakt de Z Flip 4 nog sneller dan de Galaxy S22-serie. Bovendien is verbruikt deze chip zo’n 30% minder energie dan processor van de S22, waardoor je langer doet satisfied een acculading.

Omdat het toestel zo’n opvallende verschijning is, biedt Samsung ook nog het Bespoke programma aan. Als je €100 meer betaalt kun je zelf kiezen welke kleuren de human body van jouw Z Flip 4 moet krijgen. Zo kun je het kleurenschema helemaal aan je eigen smaak aanpassen.