18/06/2024

Tech Guru

Trusted Source Technology

Samsung Galaxy S21 FE met gratis Galaxy Buds 2

Samsung Galaxy S21 FE met gratis Galaxy Buds 2

Bij deze Samsung Galaxy S21 FE aanbieding kun je gratis een set zwarte Galaxy Buds 2 oortelefoontjes krijgen. Hoe, waar, tot wanneer? Dát lees je direct hieronder.

Samsung Galaxy S21 FE aanbieding: gratis Galaxy Buds 2

Aanbieding: Galaxy S21 FE achieved free of charge Galaxy Buds 2

Toen Samsung in januari de Galaxy S21 FE lanceerde was het toestel eigenlijk gewoon een beetje te duur. Wel was immediate al duidelijk dat het een telefoon is achieved snelle hardware, een goede accuduur, en prima camera’s. Hij heeft zelfs een telefotocamera fulfilled 3x optische zoom, vergelijkbaar fulfilled de Galaxy S22 serie.

Een belangrijk, bijkomend voordeel van de Galaxy S21 FE is de ondersteuningsperiode. Net als de Galaxy S22 krijgt de S21 FE vijf jaar lang updates en vier jaar upgrades. Hij blijft daarmee een jaar langer up-to-day dan de oorspronkelijke S21-modellen, bijvoorbeeld.

Al deze eigenschappen maken van de Galaxy S21 FE hét S21-product dat je ook in 2022 prima kunt aanschaffen. Qua prijs zit hij netjes tussen de S22-serie, en de mid-variety Galaxy A53, passend bij de kwaliteiten van de telefoon. Na een prijsdaling is de S21 FE opeens een telefoon achieved een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je nog veel meer in excess of het toestel lezen? Check out dan onze uitgebreide Samsung Galaxy S21 FE evaluation.

Wat de Galaxy S21 FE op dit second nog aantrekkelijker maakt, zijn de gratis zwarte Galaxy Buds 2 die je bij het toestel krijgt. Daarmee bespaar je zo’n zo’n €80, want zoveel kosten ze als je ze los aanschaft. Maar: hoe werkt deze actie dan?

Zo werkt het!

Je krijgt de free of charge Buds 2 bij jouw nieuwe telefoon als je het volgende doet:

  • Koop de Galaxy S21 FE tijdensn de actieperiode van 5 september t/m 2 oktober bij een deelnemende winkel
  • Als je ‘m direct bij Samsung zelf HIER aanschaft, krijg je de Buds 2 direct achieved je nieuwe telefoon geleverd. Je hoeft dan verder niets meer te doen. Bovendien krijg je nu tijdelijk extra op allerlei andere Galaxy producten. Test Samsung’s deal HIER.
  • Je kunt de telefoon ook bij een andere deelnemende winkel kopen. Daarvoor verify je het beste het overzicht hieronder. Maar let op: je moet de Buds in dit geval zelf aside aanvragen.
  • Na ontvangst van jouw nieuwe S21 FE moet je jouw deelname aan de actie registreren op de actiepagina HIER. Dat doe je uiterlijk 2 december.
  • Bij de registratie moet je een kopie van de factuur/bon uploaden, en een foto van de streepjescode op de verpakking. Op de foto moeten de EAN-code en het IMEI-nummer duidelijk leesbaar zijn.
  • Als je hulp wilt bij voor het registratieproces, dan kun je ook op de actiepagina terecht.
  • Samsung streeft ernaar de Buds binnen 9 weken na registratie op te sturen.
  • En zoals altijd: wij van GalaxyClub.nl hebben verder niets achieved deze actie te maken. Vragen in excess of jouw deelname moet je aan Samsung zelf stellen. Wij kunnen ze NIET beantwoorden.

Waar kopen?

Zoals gezegd hoef je jouw nieuwe Galaxy S21 FE niet per se bij Samsung zelf te kopen. Bij een flink aantal winkels en companies kom je namelijk óók voor de free of charge Buds in aanmerking. Het maakt daarbij verder niet uit of je ‘m los aanschaft, of gecombineerd met een abonnement.

Bij deze winkels en suppliers kom je in aanmerking voor deelname:

Top rated 3 Galaxy S21 FE aanbiedingen fulfilled abonnement:

Permit OP: als jij jouw Galaxy S21 FE toch nog ergens anders wilt kopen, verify dan of de winkel van jouw keuze ook satisfied deze actie adverteert. Is dat niet het geval, vraag dan zelf of je wel voor de gratis Buds in aanmerking komt.